AMVJ Talent Night | In The Picture Festival

De tweede avond van het In The Picture Festival krijgen de vele jonge, veelbelovende productiegroepen die Amsterdam Zuidoost rijk is, de kans om hun talent te laten zien. Met de AMVJ Talent Night slaat Untold een brug tussen nieuwe talenten en het Bijlmer Parktheater als professioneel podium. De ervaren artistiek coaches tillen de performances van de artiesten naar een hoger niveau en stimuleren deelnemers die van hun hobby hun beroep willen maken. 

Big Ed is de host van deze energieke AMVJ Talent Night. Heb je Big Ed al gezien bij MTV Dutch Ridiculousness? Anders ken je hem vast en zeker als presentator in het Bijlmer Parktheater!

SoulTrash  (Muziek)
Deze veelbelovende MC's en DJ-producers uit Amsterdam Zuidoost gingen begin 2016 samen muziek uitbrengen en wonnen datzelfde jaar al De Grote Prijs van Nederland en de titel Most Wanted! Hun energieke sound is een mengelmoes van Hiphop, Trap en UK Grime. 

Diverse Unity (Dans)
De Amsterdamse dansgroep Diverse Unity staat bekend om de theatrale expressie tijdens optredens. Afro, hiphop en funk staan centraal in hun experimentele dansproducties.

Infinity Crew (Dans)
Bij Infinity Crew vormt dans de basis voor nieuwe ervaringen, groei en hechtere vriendschap. De meiden van Infinity Crew komen allemaal uit Holendrecht en worden begeleid door Swazoom.

A$AP (Dans)
De beste dansleerlingen van Daphne Scheerlink verzorgen een gevaarlijk goeie hiphop performance tijdens de Talent Night. Ze zochten 'As Soon As Possible' een originele naam, vandaar A$AP!   

Rockii Larola(Muziek)
Soul zangeres Rockii Larola maakt muziek met een verhaal, waarin ieder mens zich kan herkennen. De Amsterdamse 'Best of the West' prijs stimuleerde haar om zich verder te ontwikkelen als muzikant. 

Afrokiddos (Dans)
Gecoacht door Aron Norbert hebben de Afrokiddos al op heel wat podia gestaan. De tienerdames mochten hun energieke Afro dance met hiphop invloeden zelfs voordragen aan de burgermeester van Rotterdam.  

Shocking Vibes (Dans)
De meiden van Shocking Vibes hebben één gezamenlijke passie: dansen! In hun pas opgerichte dansgroep combineren ze Afro dance met dancehall. Laat je meeslepen door hun vibrerende moves.

The Jump Off (Theater & Dans) 
De nieuw samengestelde groep The Jump Off bewijst dat dans eenvoudig te combineren is met theater. Hun dansstijl varieert van hiphop tot breakdance en modern. Daarbij staat humor altijd op nummer één!

Ringo Yusu (Dans)
Wat ontstaat er als vijf individuele dansers met uiteenlopende stijlen samen een eenheid gaan vormen? Dat laat Ringo Yusu zien tijdens de AMVJ Talent Night. Ervaar hun energie, kracht en plezier tijdens het dansen! 

C Won (Dans)
Drie sterke dansers hebben speciaal voor het In The Picture Festival een stevige choreografie voorbereid in de genres hiphop en Afro dance. Geniet van de exclusieve combinatie C Won! 

DJ Atti & A's Academy (Muziek)
Laat je tussen de optredens door verassen door de muzikale intermezzo's van DJ Atti, die het dak eraf draait op feesten als AfroLosjes. Hoewel deze ambitieuze DJ pas 19 jaar is, verzorgt hij al DJ workshops voor jongeren die ook willen draaien. Tijdens een heuse DJ contest strijden opkomende DJ's de strijd met elkaar. Wie heeft de beste skills? 

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door het AMVJ Fonds.

 

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Speelduur: 150 minuten
In de pauze stelt BIJLMERenZO in de foyer de meest verassende en gekke interviewvragen! In bed bij... BIJLMERenZO.

Wist je dat het Bijlmer Parktheater in maart deelneemt aan de stadspasaanbieding?
Heb je een stadspas met een groene stip? Dan betaal je slechts €2 voor een ticket! Let op, om van deze flinke korting gebruik te maken, moet je wel even naar de kassa van het Bijlmer Parktheater te komen om je stadspas te scannen en je kaartje te betalen. 

Meer weten? Bel de kassa 020 - 311 39 33.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

17 mrt 2017 - 20:00
Voeg toe aan jouw agenda