Amartey in Club Mozaïek Live

De Koning van de afrobeats keert terug naar Amsterdam tijdens Club Mozaïek Live! 


Na optredens in DWDD en uitverkochte shows door het hele land keert Amartey op vrijdag 15 februari met The Band Recraft terug naar Amsterdam! Geniet tijdens deze swingende editie van Club Mozaïek Live! van een mix van afropop, reggae en soul.

De energieke zanger Amartey staat bekend om zijn aanstekelijke dansbare optredens en zijn originele mix van muziekstijlen uit de Afrikaanse diaspora zoals Ghanese Highlife en afrobeats. In 2018 won hij met verve De Grote Prijs van Nederland en recentelijk werd Amartey door NU.nl uitgeroepen tot een van de meest van het land. Voorafgaand van het concert zullen Cheyenne Toney en Guillano Herdigein optreden. De muzikale broer en zus ken je wellicht van The Voice of Holland, waar Cheyenne in 2013 de liveshows bereikte. Met hun zelfgeschreven hilarische nummers beloven ze ook de zaal in te pakken tijdens Club Mozaïek Live!

Zoals altijd wordt het concert afgesloten met een afterparty, ditmaal onder leiding van DJ B3mma (bekend van festivals Afrolosjes en Jamrock). Hij neemt voor de avond de beste dancehall, hiphop en R&B platen mee.

Club Mozaïek Live! Amartey

Vrijdag 15 februari – 21:30 in Podium Mozaïek

Early bird: €12,- / Normaal: €15,- / Deur: €18,-

Koop kaarten via 

Plaats: 

Podium Mozaiek, Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam

Datum: 

15 feb 2019 - 21:30
Voeg toe aan jouw agenda