All Star Saturday | Sterren aan slag voor jongeren en honkbal

Op zaterdag 15 juli 2017 presenteert vereniging Amsterdam Marshals in samenwerking met sneakerstore Patta en authentiek sportswear brand Mitchell & Ness het sport event “All Star Saturday” op het Bijlmer Sportpark in Amsterdam.

All Star Saturday wordt georganiseerd ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de Amsterdam Marshals. Bezoekers kunnen genieten van de honkbal prestaties van bekende namen zoals Texas Schiffmacher, Kempi, Bokoesam, BigBoy Caprice, Selwyn Senatori en Lina Ice. Maar ook van een scholentoernooi. De speciaal voor Amsterdam Marshals ontworpen outfit door Patta en Mitchell & Ness is tijdens het event te koop waarvan een deel van de verkoopopbrengst naar Club Marshals gaat. Club Marshals is de buurtsportvereniging waarmee Amsterdam Marshals sport en beweging dichter bij de wijk en de jeugd brengt.

Pop-up store

De samenwerking met sneakerstore Patta en authentiek sportswear brand Mitchell & Ness is een wens van Amsterdam Marshals die uitkomt. De vereniging speelt in op de trend van sportkleding als onderdeel van fashion en lifestyle van jongeren. Met de speciaal ontworpen gear, die in de pop-up store te koop is, wilt Amsterdam Marshals tijdens All Star Saturday de samenwerking vieren met Patta en Mitchell & Ness. Doormiddel van dit project willen we extra aandacht geven aan de honkbalsport in Nederland en buurtsportvereniging Club Marshals in het bijzonder.

Nike

Amsterdam Marshals ontvangt voor het schooljaar 2017/2018 steun van het Nike Community Impact Fund. Nike heeft in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting subsidies toegekend aan organisaties die sport en beweging stimuleren onder jongeren in Nederland. Amsterdam Marshals behoort door hun activiteiten met Club Marshals tot één van de 16 organisaties die geselecteerd zijn. De voorzitter van Amsterdam Marshals, Etienne Sandel, is blij met de erkenning van Nike: “Amsterdam Marshals weet wat er leeft onder jongeren. We leven in een tijd waarin je de concurrentie aangaat met gaming, social media en Instagram celebrities. Je zal meer moeten bieden om jongeren in beweging te krijgen. All Star Saturday is de manier om in te spelen op de manier waarop jongeren de wereld beleven.”

Basisscholentoernooi

Voor All Star Saturday zijn ook scholenteams uit Amsterdam Zuidoost, zoals Venserpolder Shackles, Bullewijk Bulls en Gein Jokers uitgenodigd. Zij nemen deel aan het honkbaltoernooi en flag footballtoernooi. Bezoekers krijgen een honkbal clinic aangeboden van professionele honkbalspelers.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

15 jul 2017 - 10:30 tot 17:30
Voeg toe aan jouw agenda