African On The Beach

In het kader van het festival “Feest aan Zee” laat de Haags/Afrikaanse stichting Sankofa Den Haag kennis maken met het bruisende strandleven van Afrika.In het kader van het festival “Feest aan Zee” laat de Haags/Afrikaanse stichting Sankofa Den Haag kennis maken met het bruisende strandleven van Afrika.Het wordt een combinatie van muziek, eten, dans, audiovisuele presentaties en workshops.We willen iedereen uitnodigen om hiervan te komen proeven en te ervaren hoe er in Afrika feest wordt gevierd. 

Den Haag is een stad aan zee met prachtige stranden en veel leuke plekken om iets te drinken, te eten of gewoon lekker aan het strand te liggen en te zwemmen.Helaas mengen stad en strand zich te weinig. De afstand is letterlijk en figuurlijk te groot.Met een Afrikaans feest willen we de kleurrijke stad mengen met het lelieblanke Scheveningen.

Daarom gaan onze eigen Afrikaanse Hagenezen dit feest op het strand organiseren. De Afrikaanse gemeenschap in Den Haag is misschien niet zo bekend maar bloeit en swingt behoorlijk. Dit kunnen we ieder jaar meemaken op het The Hague African Festival. Dit Afrikaanse muziekfestival beleeft op 15 juli a.s. haar 10e editie. 

Wat is er allemaal te doen:

DE AFRIKAANSE BRAAI:

Een Braai is een sociale manier van barbecueën. Integratie is hierbij belangrijk. De beschermheer van de Braai is niet voor niets Desmond Tutu.

MUZIEK:

De Afrikaanse Austin J. Hij is promotor en DJ van Afro Beat, Urban en Afro House zal gedurende het feest zullen vele swingende Afrikaanse muziekgenres ten brengen. https://www.facebook.com/JolloveEvents/

WORKSHOP PERCUSSIE EN KIZOMBA:

De percussie workshop zal gegeven worden door de masterdrummer Oke Sene.Er wordt gebruik gemaakt van de djembe, de doundouns, sabar en shakers. 

 

Plaats: 

Strandweg 2B, 2586 ZZ Den Haag

Datum: 

17 jun 2018 - 15:00 tot 22:00
Voeg toe aan jouw agenda