Benedicta Spiritueel Ontmoetingscentrum

Benedicta Spiritueel Ontmoetingscentrum heeft als missie mensen in hun kracht te zetten en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Wat je aandacht geeft groeit...


Magda Verwey verzorgt er trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling om mensen te helpen weer in hun eigen kracht te kunnen staan. Leren om met je eigen gevoeligheid om te gaan, of je intuïtie te begrijpen en te ontwikkelingen.

Magda is een ervaren coach en startte het bedrijf in 2011.

“Ik zag dat heel veel anderen ook ervaren waar ik mee heb rondgelopen. Mijn kracht is dat ik inzicht kan brengen opdat wat verborgen ligt. Als energiecoach kan ik meekijken, voelen en zien waar je staat. Ook al is het iets wat in de familiegeschiedenis ligt. Ik los het niet voor je op. De bedoeling is dat we samen ernaar kijken totdat jij er bewust van bent waarom het jou is overkomen, zodat je het kan opruimen en jij weer verder kan.”

“Werken aan klachten vanuit het lichaamsonbewuste niveau, daar ligt alles opgeslagen heden verleden en verder. Net als met een computer Googlen op celniveau. Wat ik krijg als feedback is; Je bent zo duidelijk en het werkt! Bepaalde zaken in het leven waar ik tegenaan liep dat is er niet meer althans ik heb er geen hinder meer van. Problemen aanpakken in de kern bewust maken totdat er inzicht is dan kan men het echt loslaten. Niet hele geschiedenissen herhalen maar meteen de kern aanpakken.”

Categorie: 

Gegevens

Adres: 

Zegenwerp 1B
5272 CA Sint Michielsgestel
Nederland

Ondernemer: 

Magda Verwey

E-mailadres: 

Telefoonnummer: 

0612452005