Afbeelding

FRiS! focust op zelfliefde zondag

Zangeres Bellita Carol lanceerde vandaag een unieke video oproep voor de vierde editie van FRiS! “een gezellige open sfeer waarin men zichzelf kan zijn en kan genieten van mooie muziek, spoken word en een mooi gesprek.”

FriS!, wat staat voor FResh Inspirational Sunday, wordt gehouden in NIFFO Galerie/ Recycle Studio in Rotterdam. “Ik organiseer dit evenement omdat ik het mooi vind om verschillende kunstvormen te combineren die voor mij en anderen inspirerend zijn. Inspiratie betekent voor mij nieuwe ideeën en inzichten om het leven mooier te maken en meer betekenis te geven. Tijdens FRiS! krijgen verschillende mensen een podium om hun talent of verhaal te delen. Deze verhalen hebben als uitgangspunt overwinning, vooruitgang en positiviteit. FRiS! is laagdrempelig en daarom van toegevoegde waarde voor elk type bezoeker,” vertelt Bellita. De doelgroep bestaat uit mensen die ouder zijn dan 21 en open staan voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

In haar unieke video uitnodiging belooft Bellita een unieke middag.

 

Tijdens deze editie van het event wordt er over liefde gesproken, onder andere zelfliefde. “De middag bepaald welke richting het opgaat, omdat het publiek hier een grote invloed op heeft.” De gezusters Valerie en Stephanie Linger zullen voor de muziek zorgen, terwijl Bjorn en YMP van Bonne Chance een stuk spoken word zullen presenteren. Loraine Klaiber zal een gedicht voordragen en Bellita zal met Emmanuel Agyekum een gesprek over 'Zelfliefde' voeren.

Bellita Carol stopte anderhalf jaar geleden met werken als docent om fulltime haar passies te volgen. “Mijn passies zijn dan ook zingen en een inspiratie zijn voor anderen,” vertelt ze. Tegenwoordig treedt ze op als host en organiseert ze events als FRiS! om anderen te motiveren hun stem te laten horen, in welke vorm dan ook.

“Zelf heb ik altijd geloofd dat ik verschillende talenten had, maar had een bepaalde onzekerheid en angst, waardoor het een lange tijd heeft geduurd voordat ik mijn talenten ben gaan ontwikkelen. Hiermee doel ik op met name creatieve en expressieve talenten. Ik ben wel altijd een prater geweest :) en geloof hier ook in. Door te delen, kun je jezelf vrijzetten, maar ook anderen hiermee op weg helpen. “

Kaartjes voor FriS! koop je hier.