Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie

Becoming You organiseert op zondag 01 oktober een symposium onder de titel Natuurgeneeskunde binnen de Wintireligie. Winti is de Afro-Surinaamse cultuur met sociale, medische en religieuze aspecten, waarvan het religieuze aspect de basis is. 

Op dit symposium zal - onder leiding van dagvoorzitter Clarence Creebsburg - zo'n drietal sprekers elk een kant belichten. Hoofdspreker van symposium is Winitipriesteres Marian “ Nana Efua ”Markelo. Deze dag staat in het teken van verbindingen binnen de Afro Diaspora met als thema spirituele groei . De deelnemers krijgen de gelegenheid om zichzelf uit te dagen met een line up van sprekers en hebben achteraf de mogelijkheid om vragen te stellen via een nagesprek. Er is een minifair waar verschillende ondernemers zullen staan. 

  • Zondag 1 oktober 
  • tijd: 14 - 18uur
  • Melkweg Amsterdam, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam, Netherlands

MARIAN MARKELO

Wintipriesteres Marian “Nana Efua” Markelo (1956) is ambassadeur van educatie en spiritualiteit bij de Stichting Herdenking Slavernijverleden en brengt al sinds 2002 het plengoffer bij het Nationaal Monument Slavernijverleden in het Oosterpark in Amsterdam tijdens de jaarlijkse nationale herdenking. Als bekendste wintipriesteres van Nederland houdt ze grote muziek- en dansfeesten ter ere van de natuurkrachten.

Plaats: 

Amsterdam

Datum: 

1 okt 2017 - 14:00 tot 18:00
Voeg toe aan jouw agenda