Brasa Festival

Brasa Dei Festival wordt: Brasa Festival

Dit jaar gaan we op zondag 29 oktober het nog gezelliger maken op het Brasa Festival in Tivoli Vredenburg Utrecht! Kom weer genieten van de ‘smeltkroes van wereldmuziek’. Een mix van o.a. kaseko, bollywood songs, calypso, latin, baithak gana, r&b, salsa, soul en (suri-)pop, die zijn verwerkt in zang, muziek, dans en voordracht van een nieuwe generatie talent en (semi-)professionele artiesten op verschillende podia.Profiteer in juli en augustus van het early-bird tarief van € 15,- of € 17,50 (deurprijs €25,-) en bestel nu alvast je kaarten. OP = OP! Info en kaartverkoop: www.brasa-festival.nl

Stichting Brasa Dei is de initiatiefnemer van de nieuwe generatie ‘Dag van de Omhelzing’ (Brasa Dei). In 2015 introduceerden wij het festivalconcept als Brasa Dei 2.0. Een nieuw cultuurpodium. Door één woord (dei = dag), associeren velen de naam van dit festival nog steeds met de viering van de onafhankelijkheidsdag van Suriname.Bij dit cultuurpodium gaat het om een bijzondere programmering voor een breed publiek, jong en oud, waar vernieuwende bi-culturele acts van talent en (semi-) professionele artiesten centraal staan.  Om dit beter te benadrukken stappen we af van Brasa Dei Festival en is het voortaan 'Brasa Festival'. 

Programma en line-up Brasa Festival 2017:

Optredens van o.a.:

Rolf Sanchez, Black Harmony, La Fiesta, Little Champs Brothers, Denise Jannah’s Soul Train, The Beatles of Bollywood, Swareed, Orville Breeveld, Master Blaster en Dana Fung Loy. Ook diverse afro-, street en latin dance optredens van dansscholen: o.a. InfluenceZone uit Utrecht, Beatz uit Nieuwegein en Unity Moves uit Amsterdam. En entertainment voor de allerkleinsten. Uiteraard heerlijk (Surinaams) eten, snacks en exotische dranken volop verkrijgbaar!Het Brasa Festival Utrecht start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en duurt tot circa 22.00 uur. 

Plaats: 

Utrecht

Datum: 

29 okt 2017 - 14:00 tot 22:00
Voeg toe aan jouw agenda